Retourneren

1. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten teruggestort op uw rekening. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening van de klant. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Wij kunnen uw bestelling ook retour komen ophalen. Dan zijn de kosten 45 euro plus 0,50 cent per afgelegde km van en naar onze webwinkel. Voor de waddeneilanden komt er een extra toeslag bij van 40 euro.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@uniquewood.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

2. Unique Wood accepteert geen remboursverzendingen.

3. Voor schade op artikelen die in gebruikte staat of in beschadigde staat worden geretourneerd, zal de klant aansprakelijk worden gesteld.

4. Maatwerk bestellingen worden volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.