Iets unieks in uw huis nemen? Dit wordt veel geroepen om ons heen. Potentiele kopers zien veel boomstamtafels op de markt, maar net niet die ene tafel waar ze naar op zoek zijn.

Dit maakt ons uniek!

Als Unique Wood willen wij wat anders bieden en daarom hebben wij met name tafels van Walnoothout, Kastanjehout, Olijfhout, van bomen die duurzaam en met vergunning zijn gekapt. Daarnaast krijgen wij af en toe andere houtsoorten binnen die niet standaard altijd beschikbaar zijn in onze webshop, zoals kersenhout en essen hout. De dikte van ons hout is vaak tussen de 4 en 8 cm wat enerzijds een elegante look geeft, maar anderzijds ook bijdraagt aan het beter benutten van het hout wat beschikbaar is voor ons allemaal. De randen van onze tafels hebben hun natuurlijke vorm behouden. Soms zelfs tot aan de korst als de houtsoort dit toelaat. Zo brengen wij als het ware de natuur in huis bij onze klanten. Daarnaast zijn al onze tafelbladen standaard afgewerkt met een mat lakje zonder kleur. Dit zorgt voor een beter gebruiksgemak zodat u
het makkelijk kunt schoonmaken met een licht vochtig doekje. Het lakje (totaal mat en kleurloos) draagt er ook aan bij dat vocht- of vetvlekken niet in het hout trekken. Aan de onderkant van onze eettafels (soms ook bij salontafels) zijn enkele ijzeren staafjes geschroefd, voor het minimaliseren van het barsten van het hout. Ten slotte zijn onze tafels nog unieker gemaakt door de metalen poten net iets anders vorm te geven dan andere standaard pootsoorten.

Wij importeren zelf.

Onze producten komen direct van de producent naar Nederland. Daarbij hebben wij onze eigen ontwerpers en designers die hard werken om tot een uniek eindresultaat te kunnen komen. Dankzij onze kennis van de markt kunnen wij u een zorgvuldig geselecteerd assortiment aanbieden, dat uitblinkt in prijs en kwaliteit. Heeft u het toch liever net even anders? Dan staan wij daar ook voor open. Dit geldt voor tafelpoten maar ook voor de hootsoort en de afmeting die u speciaal kunt bestellen bij ons tegen een aantrekkelijke prijs!

De klant is koning!

Niet tevreden is altijd geld terug, met een bedenktermijn van 14 dagen na aankoop. Bij vragen over uw aankoop mag u ook daarna contact met ons opnemen.

Mocht u vragen hebben, laat ons dat dan gerust weten door
– een e-mail te sturen naar info@uniquewood.nl
– u mag ook een whatsapp bericht sturen naar 06 15 49 56 86
– u mag ons ook bellen op ditzelfde nummer: 06 15 49 56 86